Neutrogena - top 5

 Mojich top 5 produktov od Neutrogena 💯

Neutrogena

Hydro Boost 💙

Doteraz som používala celý rad Hydro Boost, a to vrátane krémov (denný & nočný) či nočnej hydratačnej masky na pleť, samozrejme aj očný krém Výsledok - hebká, jemná pleť a najmä viditeľne zregenerovaná. Zostal mi ešte tento čistiaci gél, ktorý som sem pridala na fotku 😊 

Určite sa k tomuto radu ešte vrátim, bola som neskutočne spokojná a tak verím, že sa neprestane tak skoro vyrábať. 


Curcuma Clear 💛

V poslednom čase sa Instagram zaplnil novinkou - Neutrogena Curcuma Clear. Spočiatku som bola spokojná s tým, čo som používala a nejako som nevidela dôvod meniť. Obvykle keď si moja pleť na niečo zvykne, radšej neriskujem 😁 Navyše, ako alergička niekedy na viaceré prírodné zložky zareagujem nie práve najlepšie, a predsa len kurkuma mi prišla trošku "too much". 
Napokon som ale podľahla najprv čistiacej pene a áno, je famózna. Súhlasím s každou jednou chválou, ktorú si na túto čistiacu penu môžete niekde prečítať. Pleť vyčistí, upokojí a ak máte akné alebo iné nedokonalosti, zmierni začervenania. Ja ju používam dvakrát denne tak, ako je to odporúčané na obale. No a podľahla som aj dennému krému, ktorý nanášam na vyčistenú pleť po tejto pene vždy ráno. Spolu je výsledok lepší, než by ste čakali. 
Navyše, ráno je čistiaca pena spolu s krémom dokonalým základom pod mejkap, prípadne ak je čas pridám aj nejaké to sérum. To je všetko. Mejkap na tom drží lepšie, než po niektorých podkladových krémoch určených špeciálne pod mejkap, čo je viac než prekvapivé.
Vlastne, nečakala som, že niečo tak dobré nájdem niekde len tak, v drogérke za mimoriadne priaznivé ceny.
Krém Curcuma Clear mám tak, ako všetky krémy a masky na pleť, v chladničke 😉 Je to ešte sviežejšie.

Deep Moisture 💜

Mohlo by sa zdať, že telové mlieko je tak jednoduchý produkt, že o ňom ani netreba písať. Ale, treba. Lebo ak od telového mlieka čakáte viac, potom vás mnohé produkty na trhu sklamú. Čo sa mňa týka, dobré telové mlieko má byť vhodné aj pre citlivky, naozaj dodať pokožke potrebnú hydratáciu a vstrebať sa ideálne hneď po nanesení. Ak je k tomu aj minimum parfumácie, som absolútne spokojná. 
Neutrogena Deep Moisture telové mlieko som našla náhodou, v zľave. Keďže som už túto značku poznala vďaka Hydro Boost, vzala som si jedno menšie balenie. 
Je to ideálne telové mlieko - vstrebe sa ihneď po nanesení, takže sa môžete obliecť a oblečenie bude v pohode. Pokožka je vláčna, hebká. Vôňa žiadna, resp. tak jemná, že neruší parfum alebo vôňu oblečenia a nijako neprekáža. Ako bonus, vyhovuje aj citlivke ako som ja 😍

...a ešte krém na ruky

Maličkosť. Taká malá bodka do pätice mojich top produktov od značky Neutrogena. Mala som už viaceré krémy na ruky od tejto značky a vždy boli skvelé, spravili čo bolo treba a ruky zostali hydratované. Ja potrebujem krémy na ruky celoročne, nielen v zime, jednoducho si starostlivosť zaslúžia aj naše ruky. Denne sú niekoľkokrát vystavené mydlám, dezinfekciám a rozličným čistiacim prostriedkom, že je na mieste im venovať patričnú pozornosť.

Možno nejaký z týchto produktov oslovil aj vás, alebo premýšľate nad tým, či si kúpiť niečo od tejto značky...
Áno. Určite áno. ✔

Komentáre

Obľúbené príspevky