Zimné kúzlo s vôňou škorice 🍰

Pekáreň s vôňou škorice má pokračovanie.

Príbeh Lovisy z malebného švédskeho mestečka pokračuje ďalej.
Keď som písala o knihe Pekáreň s vôňou škorice, možno si spomeniete, že som v závere spomenula toto pokračovanie. Síce bolo v predaji už skôr, ja som si čítanie nechala na zimu a neľutujem.
Ako je vidieť z obálky knihy, príbeh sa tentoraz odohráva práve v čase Vianoc ⛄

grada
Všetko je vyriešené

Aspoň tak končí Pekáreň s vôňou škorice. Lovisa má milujúceho partnera, je zamilovaná, podarilo sa jej rozbehnúť vlastné podnikanie a pekárni sa naozaj výborne darí. V súkromnom i osobnom živote prosperuje. Po prvej knihe tak máte pocit, že je všetko v poriadku a pokračovanie si mnohí čitatelia pravdepodobne ani nevedia predstaviť. 
Ale - ako vieme - na otázku "čo by sa mohlo pokaziť?" má život vždy nejakú odpoveď...
V pekárni prebiehajú prípravy na rôzne vianočné prekvapenia, Vianoce sa blížia a mestečko je pod nádhernou snehovou perinou. ❄
Doslova si to pri čítaní viete predstaviť. 💙

Príjemné pokračovanie príbehu

Asi nikdy nič nie je dokonalé, že... Alexova mama ochorie a vy sa tak postupne dostanete do víru starostí, ktorými si často prechádzame aj my, v našich reálnych životoch.
Nezhody spôsobia naštrbenie vzťahu Lovisy a Axela. Jej najlepšia kamarátka Rebecca pred ňou evidentne skrýva nejaké osobné tajomstvo a navyše v v závere knihy aj samotná Lovisa zostane poriadne zaskočená vlastným osudom. 

vydavatelstvo
Začítate sa naozaj rýchlo ☃

Na týchto knihách milujem ľahkosť. Áno, zo začiatku sa opäť musíte kúsok zorientovať - sesternice, tety, svokry, praprababičky 😊 No potom je to opäť to pokojné, príjemné čítanie. 
Niektorí by možno mohli tvrdiť, že aj táto kniha od Ruth Kvarnström-Jonesovej je taká obyčajná, bežná.
Súhlasím.
Nešokuje. Nevyráža dych. 
A myslím, že práve v tom je to čaro, že nie vždy chceme čítať komplikované príbehy a žasnúť nad neuveriteľnými postavami. Niekedy chceme pri čítaní oddychovať, začítať sa do niečoho príjemne romantického. Toto vám tieto príbehy dajú 💖
Komu sa páčila Pekáreň s vôňou škorice, bude potrebovať aj toto pokračovanie plné lásky a zaujímavých momentov 🍮

Zimné kúzlo s vôňou škorice nájdete opäť vo vydavateľstve Grada 🍰

Komentáre

Obľúbené príspevky