Clarins 💋 zdravé a krásne pery

Clarins: instant light natural Lip Perfector 🗢


Pravdepodobne prvá otázka bude, či sa tieto lesky na pery oplatia za tú cenu, pretože značka sľubuje naozaj veľa - zdravé a krásne pery 🗢
clarins

Ušetrím kupovaním kvality

Večer už niekoľko rokov používam jeden a ten istý balzam na pery, ošetrujúci (a už som ho tu niekde v dávnejšom článku aj spomínala), ale čo počas dňa... Po dlhšom čase som chcela vystriedať klasické rúže za niečo jemné, a najmä po tak dlhom nosení respirátorov potrebovali moje pery aj extra výživu počas dňa. Samozrejme, nech popri tom ešte aj vyzerajú moje pery krásne, že 😉
A po mnohých, naozaj mnohých skúsenostiach s kozmetikou už viem, že "nie som tak bohatá, aby som si mohla kupovať lacné veci" - jednoducho nebudem dávať peniaze do koša za nejaký tónovaný balzam z drogérky.
Bohužiaľ, je to tak.
Navyše, nejedna citlivka bude so mnou súhlasiť. Sú totiž balzamy na pery, kde obal je krásny, cena úžasná, ale na konci dňa sú pery na tom horšie než ráno pred použitím takéhoto vraj zázraku. Potom idem do lekárne a kúpim aj tak drahší balzam, takže mám zbytočne dve namiesto jedného, poriadneho.
Ja tomu vravím, že kupovaním kvality proste nakoniec vždy ušetrím
Čiže klasika, eshop s kozmetikou a vyhľadať niečo kvalitné. Clarins má dobré ohlasy, najmä medzi zahraničnými blogerkami, ktoré na francúzsku kozmetiku nedajú dopustiť. 
Vybrala som si rovno duo leskov na pery v jemných odtieňoch ružovej 💗Sú na to, čo by mali robiť, za viac než dobrú cenu cez elnino.sk 

elnino

Zdravé a šťavnaté pery

Naposledy ma takto nadchli, že som až doslova bola nadšená, lesky na pery od značky Victoria's Secret 😍 Mala som tri rôzne a boli fantastické. Pery vyzerali úžasne a voňali neskutočne príjemne. Ale, budem úprimná, Clarins lesky na pery sú dostupnejšie na objednávanie. 😊

Prvý dojem

Úžasný. Lesky nelepia, pery vyzerajú plnšie a okamžite zdravšie. Akékoľvek suché miesta na perách sú schované a suchý pocit pier je ihneď po nanesení lesku preč. Bola som milo prekvapená, no chcela som vedieť, aké budú moje pery po dlhšom používaní. 
V balení je "príbalový letáčik" kde je v angličtine (a napríklad aj vo francúzštine) uvedené, čo by mali tieto lesky na pery dokázať.
Pigments 3D radiance, hyaluronic acid, natural peptide, mineral pearls, continuously moisturized for 4 hours... Aha, tak to kvôli tomu sú hneď na perách tak výborné a vyzerajú krásne 👄

Po viac ako mesiaci používania
clarins

Ďalej sa dočítate, že pri pravidelnom používaní majú byť pery zdravé, vyživené. A aj sú. Každý deň som ich viac ako mesiac používala a výsledok sa skutočne dostavil. Krásne, zdravé, vláčne, hydratované pery. Podľa návodu môžete lesk používať buď samostatne, alebo ako top na rúž - ja som ich používala samostatne a nič viac som už na pery počas dňa nepotrebovala. 😊

01 Rose Shimmer

V ponuke na elnino.sk nájdete buď tieto ružové lesky na pery, alebo ešte balenie kde sú odtiene 05 Candy Shimmer. Mne sa viac páčia a aj hodia k tvári, k pleti a vlasom skôr tóny ružovej. 
Tmavší je označený na tube ako 08 a vonia ako vanilkový koláčik 🍰 Tuba je bordová, ale na perách je to tmavšia ružová. Krásna, ideálna na deň aj večer 😍 Na fotke je to ten kde mám na sebe ružovú mikinu, vľavo.
Svetlejší je označený na tube ako 01 a vonia ako vanilkový cheesecake 🍰 Tuba je svetloružová a na perách je veľmi jemný, takmer až priesvitný. Pery sú prirodzene krásne a akoby plnšie. Na poslednej fotke je to ten vpravo, kde som urobila narýchlo fotku pri okne len tak v domácom. Fotky sú, pochopiteľne, bez dodatočných farebných úprav. 

Detaily

Už som spomínala pri kozmetike v jenom zo starších článkov, že mám rada, keď kozmetika má uvedenú spotrebu a je zabalená tak, ako má byť - že nebola predo mnou otvorená. Je to dôležité z hľadiska kvality a účinných látok napríklad aj pri leskoch na pery. 

clarins
Duo Clarins leskov na pery je zabalené krásne a tak, ako si to predstavujem 😊 Síce v angličtine, ale predsa nájdete všetky potrebné informácie vrátane zloženia, účinných látok a spôsobu používania. Páčia sa mi takéto dôležité detaily pretože sú znakom kvality. 
Nájdete konkrétne tieto v eshope elnino za azda najpriatelenejšiu cenu na trhu 👌
S nadšením odporúčam.
Nielen v zime, ale aj v lete budú úžasné - o pery sa predsa treba starať či je mráz, alebo ostré letné slnečné lúče 🌅

Komentáre

Obľúbené príspevky